Selecteer een pagina
PERFECTE TIMING
ASTRID DAANS
Dat ik enthousiast ben over mijn ‘home based business’ in de industrie Netwerk Marketing zal zo onderhand wel duidelijk zijn maar wat de meeste mensen (nog) niet begrijpen van Netwerk Marketing is dat het nog zo’n jonge industrie is.

 

En ja, de industrie is goed voor bijna 200 miljard dollar omzet per jaar met uitbetalingen van commissies van 200 miljoen dollar per dag wereldwijd. En ja, er zijn inmiddels een kleine 100 miljoen mensen betrokken bij Netwerk Marketing, hetzij fulltime, hetzij parttime, maar toch is de industrie eigenlijk nog hartstikke pril.
En de industrie groeit en evolueert, net als iedere andere ‘jonge’ industrie. En er gebeurt nogal wat op dit moment.
1.
De producten worden volwassen. Het zijn doorgaans hoogwaardige kwalitatieve producten die in de markt worden gezet. Dus de producten en de diensten worden beter en beter.
2.
De Netwerk Marketing bedrijven worden beter en beter. Bedrijven bereiken een ander level als het gaat om huisstijl (branding), service, ondersteuning en technologie.

3.

De mensen die gaan samenwerken in een Netwerk Marketing Concept besluiten om een Netwerk Marketing Professional te worden. Vandaag de dag zijn er meer mensen dan ooit die de stap hebben genomen, serieus aan een Netwerk Marketing business beginnen en zichzelf een Netwerk Marketing Professional noemen.
Wanneer ik kijk hoe ik 20 jaar geleden begonnen ben en wat een vlucht het Netwerk Marketing bedrijf waar ik bij betrokken ben in die 20 jaar heeft genomen, geloof ik, en met mij heel veel andere professionals dat deze generatie echt gaat knallen! De mensen die nu een ‘Home Based Business’ in de industrie Netwerk Marketing starten gaan de grootste successen en dito rijkdom genereren.
Ze gaan meer geld verdienen dan de mensen, die 20 jaar geleden nog aan het ‘pionieren’ waren om zo maar te zeggen, omdat de industrie toen nog niet helemaal ‘klaar’ was. Ik ben blij met de ervaring die ik die 20 jaar heb opgedaan en dat ik nog steeds een actieve Netwerk Marketing professional ben. Daardoor ga ik, net als deze generatie, ook meer verdienen als de mensen die verder in de toekomst gaan starten met hun Netwerk Marketing Business omdat het vak steeds populairder, wereldwijd geaccepteerd en meer begrepen wordt.
Success begins at that magical moment when you declare to yourself, your friends, and the universe that you believe you can do something different.
Natalie Massenet
Wanneer ik kijk naar de positieve ontwikkelingen binnen het bedrijf waar ik twintig jaar mee samenwerk word ik alleen maar blij. Ik kan dan gerust stellen dat Netwerk Marketing, ondanks dat het nog steeds een jonge industrie is, de perfecte mix van professionaliteit, kwaliteitsnormen en trainings- en groeimogelijkheden biedt.
Ik vergelijk het met een claim die goudzoekers vroeger indienden wanneer ze een stuk grond vonden waar volgens hen goud in zat. Wanneer de claim was geregistreerd sloegen ze een paal in de grond en was de claim officieel. Zo ook met Netwerk Marketing. Iemand start, ‘slaat een paal in de grond’ en zegt: ’Ik word een Netwerk Marketing Professional’. Er gaat een tijd komen dat er steeds minder claims te vergeven zijn en mensen een stapje achteruit in de rij moeten maken. Deze mensen gaan nog steeds goed geld verdienen alleen niet zoveel als de mensen met de eerste claims.
Er zijn weet ik hoeveel internetbedrijven die hartstikke goed geld verdienen maar de topverdiener is nog steeds Microsoft..
Daarom ben ik zo ontzettend enthousiast dat, met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan de laatste twintig jaar, niet alleen mijn business maar ook die van de mensen in mijn team een enorme vlucht kan maken.
Want de timing is perfect! Het is een bijna magisch moment voor Netwerk Marketing!
I predict that in the next 5 or 10 years, more wealth will be created inside of the Network Marketing profession than any 10-year period in its entire existence.
Eric Worre
Over honderd jaar zullen mensen terugkijken naar dit moment en het bestempelen als het perfecte moment om betrokken te zijn in Netwerk Marketing.
Maar dat moet je zien en vervolgens actie ondernemen! Precies in deze volgorde.

Heb jij een idee of geen idee maar wel een onbedwingbare drang om jouw leven een andere, positieve wending te geven? Wil jij een andere manier van werken ontdekken en uit je comfortzone stappen? Wil jij de baas over jouw eigen tijd zijn en ben je toe aan verandering? Vul dan het contactformulier in en er wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen.

wanna change?

Twitter

@astrid.daans

LinkedIn

@astrid.daans

get in touch

Hoi,

Vind je het leuk mijn nieuwe blogs in je mail te ontvangen? Vul dan hier onder je emailades in.

Groetjes,

Astrid

Je aanmelding is gelukt!