Selecteer een pagina

WAAROM NETWERKMARKETING

ASTRID DAANS
De kracht van mond-tot-mond-reclame
Twintig jaar geleden compleet onbevangen en onwetend in een industrie ‘gerold’ die mijn leven op een wel heel positieve manier op zijn kop heeft gezet. Twintig jaar verder ben ik een heuse Netwerk Marketing Professional en nog altijd hartstikke enthousiast!

Netwerk Marketing wordt ook wel Multi Level Marketing genoemd en het is één van de oudste marketingmethodes die er bestaan. Deze industrietak is goed voor $ 183 miljard.

Op uiterst effectieve en efficiënte wijze worden producten en diensten in de markt gezet waarbij de reclame overgelaten wordt aan de mond-tot-mond-reclame van de enthousiaste gebruiker van de producten. De producten zijn belangrijk (want zonder producten géén omzet!) maar zoals het toegepast wordt, is het geen verkoopactiviteit. De omzet komt op een verrassend eenvoudige manier tot stand.

Veel beter dan een plan B!

Netwerk Marketing biedt een mogelijkheid om je leven positief te veranderen van iets wat je eigenlijk, diep in je hart, helemaal niet leuk vindt of soms zelfs gruwelijk van baalt naar een leven waar je optimaal gebruik kunt maken van je talenten en die dingen doen die je blij maken.

Dan zou je kunnen denken dat Netwerk Marketing de beste financiële mogelijkheid op de wereld is? Nou, dat is niet zo hoor maar:

1.

Netwerk Marketing is niet perfect, maar het is gewoon beter!

Netwerk Marketing is niet perfect. Je krijgt te maken met uitdagingen, obstakels, meningen en onwetendheid van je omgeving, wat er soms behoorlijk in kan hakken. Je krijgt ook te maken met het gegeven van zelfstandig werken en de andere, vaak nieuwe vaardigheden die je moet ontwikkelen, anders dan je gewend bent in je baan of je bedrijf. Maar ondanks dat allemaal is Netwerk Marketing toch beter.

Beter dan:

  • Werken voor iemand anders
  • Werken in traditionele sales
  • Werken op kantoor
  • Werken in je eigen bedrijf
  • Investeren met weet ik hoeveel risico’s

Met Netwerk Marketing loop je geen risico maar het is wel een manier van werken met het hoogste rendement op aarde.

En waar ik zo enthousiast over ben is dat het te leren is! Iedereen, met de juiste mindset, kan dit leren! En daarom is Netwerk Marketing nog steeds niet perfect, maar gewoon beter!

2.

Start professioneel met Netwerk Marketing

Een amateuristische benadering werkt niet. Je zult een professionele houding moeten aanmeten om erop uit te gaan en het goed aan te pakken. Wanneer je dat goed doet dan is het gewoon geweldig. Doe je dat niet dan is er niets aan en kan ik me wel leukere dingen bedenken.

Neem daarom het besluit om, net als ik 20 jaar geleden, een Netwerk Marketing professional te worden. Leer het daarom van de succesvolle ondernemers in de industrie en maak gebruik van de trainingsmogelijkheden voor persoonlijke groei die de meeste Netwerk Marketingbedrijven hun business owners bieden. Alles is mogelijk, alles waar je van droomt, hoeveel je wil verdienen, waar je wil wonen, de mate van vrijheid om zelf beslissingen te nemen, alles!

3.

Ontwikkel vaardigheden

Je zult zaken moeten (aan)leren om jezelf niet alleen staande te houden maar ook om een Netwerk Marketing professional te worden. Het is niet een simpelweg toepassen van alles wat je hiervoor geleerd hebt of het inbrengen van jarenlange ervaring die je hebt opgedaan in je andere werk om met die kennis en ervaring ‘even’ makkelijk rijk te worden.

Ik zal je snel uit je droom helpen want Netwerk Marketing is uniek, het is speciaal en het is anders dan al het andere wat je ooit hebt gedaan in je leven. Het daagt je uit en test je maar zoals eerder gezegd is het te leren en dan ook in een aanvaardbare tijd. Wij hebben het vaak over een 2-5 jaren plan. En aan jou weer de keus een 40+ jarenplan met uitzicht op een bescheiden pensioen of een 2-5 jaren plan met uitzicht op vrijheid en financiële onafhankelijkheid.

4.

Het duurt een tijdje

Zoals al in het vorige punt aangegeven, het ontwikkelen van een succesvolle Netwerk Marketing business heeft tijd nodig. Het is geen ‘snel rijk worden’ verhaal. Je kunt rijk worden maar dat gebeurt niet over één nacht ijs.

You can’t jump from little things to big things. It just takes time and patience.

Nadia Comaneci
Zoals eerder gesteld zul je een set van vaardigheden moeten ontwikkelen, je zult obstakels moeten nemen, je zult wellicht wat angst(en) moeten overwinnen, je zult moeten werken aan zichtbaarheid, je zult een (betere) leider moeten worden zowel in je persoonlijke leven als in je business. Dat kan even duren, dat heeft wat tijd nodig en dat is helemaal niet erg.

Success is no accident. It is hard work, learning perseverance, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do.

Pele
Het komt natuurlijk wel eens voor dat iemand (en laten we iemand die een gigantische erfenis krijgt even buiten beschouwing laten) van de ene op de andere dag succesvol wordt. Tenminste zo wordt dat gesteld. Wat men er dan vergeet bij te vertellen is dat er vaak 5 tot 10 onzichtbare jaren van keihard werken aan vooraf zijn gegaan. Dus blijf realistisch en begrijp dat Netwerk Marketing, net als zoveel goede dingen, tijd nodig heeft.

5.

Het is zo de moeite waard!

De persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt, de persoon die je in dat proces wordt, het inkomen wat je kunt opbouwen, de vrijheid waarvan je kunt genieten, de mensen die je kunt helpen, de goede doelen die je kunt ondersteunen, de reizen die je kunt maken, de dingen die je daardoor kunt zien en de ervaringen die je kunt opdoen werken enorm motiverend!

Het is echt een geweldig avontuur! Tenminste wanneer je het benadert als een professional. Doe je dat niet dan wordt het een frustrerend verhaal en daar is helemaal niets aan. Als je Netwerk Marketing niet serieus behandelt, bereid je dan maar voor op teleurstellingen.

Serieus betekent niet dat je het fulltime moet doen of dat je je baan ervoor moet opgeven, nee ik bedoel dat je het serieus oppakt in de uren die je ervoor vrij kunt maken. Dat je besluit om de vaardigheden die nodig zijn te leren om geld te gaan verdienen door een succesvolle business op te bouwen.

Je zult erachter komen dat het niet gaat om timing en positionering maar vooral om het hebben van de goede vaardigheden en mindset. Die vaardigheden zijn te leren en kunnen ervoor zorgen dat je leven er over een paar jaar heel anders uitziet!

Om terug te komen op de eerder gestelde vraag of Netwerk Marketing een plan B is, kan ik met overtuiging zeggen, dat Netwerk Marketing wat mij aangaat, met stip een plan A is.

Ik denk dat ik kan stellen dat het uiteindelijke doel voor iedereen toch wel complete vrijheid is. Vrijheid om te doen wat jij wilt, waar je dat wilt en wanneer je dat wilt met de mensen die belangrijk voor je zijn. En niet alleen in die twee, drie weken vakantie per jaar waar je helemaal jezelf kunt zijn en plezier kunt beleven, om vervolgens de rest van het jaar de tijd te zien wegtikken.

En tijd is juist zo kostbaar! De tijd die we doorbrengen op deze aarde is maar zo kort. We moeten er dus van genieten zolang als mogelijk is. En nog belangrijker dan dat, om zoveel mogelijk mensen te helpen hetzelfde te doen.
Netwerk Marketing is niet perfect maar het is wel beter! Dat heb ik de laatste 20 jaar persoonlijk mogen ondervinden en dat is ook wat ik nog steeds aan zoveel mogelijk mensen wil vertellen.

Heb jij een idee of geen idee maar wel een onbedwingbare drang om jouw leven een andere, positieve wending te geven? Wil jij een andere manier van werken ontdekken en uit je comfortzone stappen? Wil jij de baas over jouw eigen tijd zijn en ben je toe aan verandering? Vul dan het contactformulier in en er wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen.

wanna change?

Twitter

@astrid.daans

LinkedIn

@astrid.daans

get in touch

Hoi,

Vind je het leuk mijn nieuwe blogs in je mail te ontvangen? Vul dan hier onder je emailades in.

Groetjes,

Astrid

Je aanmelding is gelukt!