Selecteer een pagina
Dreamstealers Inc.

Dreamstealers Inc.

DREAM STEALERS willen geen slechte mensen zijn die jouw leven ondraaglijk willen maken, integendeel, ze volgen gewoon jouw voorbeeld. Wanneer je dat begrijpt en doorhebt en je hebt nog steeds geen vertrouwen in jezelf en sta je, als gevolg daarvan mensen in jouw leven toe om je uit te lachen, je belachelijk te maken, zeggen dat het je nooit gaat lukken dan heb je jouw les nog niet geleerd en ‘verdien’ je die mensen om je heen omdat jij niet voor jezelf opkomt.

Shine your light

Shine your light

Ik hoop dat je het, na dit gelezen te hebben, niet meer in je hoofd haalt om jouw licht te dimmen! Om te doen wat iedereen doet, ‘netjes’ in het gareel blijven, geen gekke doen en vooral je hoofd niet boven het maaiveld te steken! Alsjeblieft doe dat niet! Ontneem de wereld jouw licht niet!

Waarom netwerkmarketing?

Waarom netwerkmarketing?

Op uiterst effectieve en efficiënte wijze worden producten en diensten in de markt gezet waarbij de reclame overgelaten wordt aan de mond-tot-mond-reclame van de enthousiaste gebruiker van de producten. De producten zijn belangrijk (want zonder producten géén omzet!) maar zoals het toegepast wordt, is het geen verkoopactiviteit. De omzet komt op een verrassend eenvoudige manier tot stand.