Selecteer een pagina
Feel the fear, do it anyway

Feel the fear, do it anyway

Iedereen heeft een interne criticus. Sommigen hebben er een van het kaliber slavendrijver die dagelijks de zweep luid op je rug laat kletsen. Anderen hebben er een die hooguit fluistert. De criticus heeft vele gedaanten en toch zijn wij ons daar amper van bewust, doordat hij volledig in ons zelfbeeld geïntegreerd is. Hij laat echter zijn sporen na, en je kunt je afvragen of je daar beter, laat staan blijer van wordt.

Anders ondernemen

Anders ondernemen

Zoals ik al eerder heb gesteld is Netwerk Marketing een jonge groeiende industrie en anders dan welke industrie dan ook. Netwerk Marketing moet je dus echt leren. Bij Netwerk Marketing ‘you learn on the job’. Terwijl je aan het leren bent hoe een Netwerk Marketing Professional te worden ga je al een inkomen opbouwen.

Perfecte timing

Perfecte timing

Over honderd jaar zullen mensen terugkijken naar dit moment en het bestempelen als het perfecte moment om betrokken te zijn in Netwerk Marketing.

Dreamstealers Inc.

Dreamstealers Inc.

DREAM STEALERS willen geen slechte mensen zijn die jouw leven ondraaglijk willen maken, integendeel, ze volgen gewoon jouw voorbeeld. Wanneer je dat begrijpt en doorhebt en je hebt nog steeds geen vertrouwen in jezelf en sta je, als gevolg daarvan mensen in jouw leven toe om je uit te lachen, je belachelijk te maken, zeggen dat het je nooit gaat lukken dan heb je jouw les nog niet geleerd en ‘verdien’ je die mensen om je heen omdat jij niet voor jezelf opkomt.

Shine your light

Shine your light

Ik hoop dat je het, na dit gelezen te hebben, niet meer in je hoofd haalt om jouw licht te dimmen! Om te doen wat iedereen doet, ‘netjes’ in het gareel blijven, geen gekke doen en vooral je hoofd niet boven het maaiveld te steken! Alsjeblieft doe dat niet! Ontneem de wereld jouw licht niet!